Aποφράξεις

Τηλ.: 213.02.50.818 Κιν.: 6936.444444

Αδειασμα - Εκκενώσεις Βόθρων Μεταφορές Λυμάτων

Ενα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Αττικής είναι ότι αρκετές περιοχές της, εξαιτίας της άναρχης ανοικοδόπησης των προηγουμένων δεκαετιών είχε ως αποτέλεσμα ολόκληρες συνοικίες να στερούνται σύνδεσης με το αποχετευτικό σύστημα και να αυτοεξυπηρετούνται έως και σήμερα με στεγανούς ή απορροφητικούς ιδιωτικούς βόθρους.  Αυτομάτως έτσι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών ήρθαν αντιμέτωποι με την τακτική ανάγκη αδειάσματος - εκκένωσης βόθρων μιας και οι τελευταίοι είναι συνήθως περιορισμένης χωρητικότητας.

Προς το ακοπό αυτό διαθέτουμε σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα με ειδικές αντλίες που έχουν την δυνατότητα να εισχωρήσουν και στον πιο απόμακρο και δυσπρόσιτο βόθρο και να τον αδειάσουν σε λίγα λεπτά. Επιπλέον τα λύματα φορτώνονται στο βυτίο και με πλήρη ασφάλεια οδεύουν προς τους εγκεκριμένους από την πολιτεία χώρους προς απόθεση και βιολογικό καθαρισμό.

Τα πλεονεκτήματα που μας διακατέχουν έναντι των ανταγωνιστών μας συνοψίζονται στα εξής:

 • Τεχνικό προσωπικό πλήρως καταρτισμένο σε διαργασίες εκκένωσης βόθρων
 • Σύγχρονο στόλος οχημάτων - βυτίων, όπως και αποφρακτικών για φραγμένους βόθρους
 • Επιμελής εργασία ώστε να μείνει καθαρός ο χώρος μετά την εκκένωση
 • Δυνατότητα επιπλέον απολύμανσης του χώρου
 • Αριστες τιμές εναρμονισμένες με την χαμηλή αγοαραστική δυνατότητα των καταναλωτών

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ανά πάσα ώρα 365 ημέρες / χρόνο και στιγμή για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα βοθρολύματα, είτε αφορούν εκκένωση είτε απόφραξη !!!

 

 

Αποφράξεις με κάμερα Βιντεοσκόπηση Αγωγών

Η εταιρεία μας από ανέκαθεν ήταν οπαδός της τεχνολογίας και των εξελίξεων στο χώρο των αποφράξεων και της συντήρησης αποχετευτικών δικτύων.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι ''τα εργαλεία κάνουν το μάστορα'' φροντίσαμε να έχουμε στη διάθεση μας άριστα υδροβολιστικά μηχανήματα που είναι ικανά να μας βγάλουν ''ασπροπρόσωπους'' στην αποκατάσταση οποιασδήποτε απόφραξης, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας.

Παράλληλα όμως έχουμε στη διάθεσή μας κάμερα βιντεοσκόπησης μέσω της οποίας μπορούμε τάχιστα και με ακρίβεια να προδιορίσουμε που οφείλεται μια απόφραξη και να επέμβουμε αποτελεσματικα και τάχιστα. Η κάμερα έχει τη δυνατότητα να μας δώσει δεδομένα ( φωτογραφίες και βίντεο ) εισερχόμενη σε οποιοδήποτε αγωγό ανεξαρτήτως διαμέτρου. Μπορεί να καταγράψει με απόλυτη σαφήνεια και ακρίβεια όλη την κατάσταση και οι πληροφορίες να καταχωρηθούν σε cd ή να εκτυπωθούν.

Συνοψίζοντας τα πλεονέκτηματα που προσφέρει η χρήση της είναι:

 • Απαλλαγή απο σκαψίματα και μερεμέτια
 • Ακριβής εντοπισμός βλάβης
 • Έλεγχος κατάστασης αγωγού
 • Εγγραφή δεδομένων σε ψηφιακή μορφή

Λειτουργούμε καθημερινά ( συμπεριλαμβανομένων εορτών & αργιών ) και όλο το 24ωρο, δίνοντας στοχευμένες οριστικές λύσεις στις αποφράξεις που σας ταλαιπωρούν με κάμερα υψηλής ανάλυσης ευρωπαϊκής τεχνολογίας !!!!

Αντλήσεις Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους

Οι κλιματικές αλλαγές του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, έχουν ως αποτέλεσμα τις βίαιες και καταρακτώδεις βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται πλεόν συχνά και στη χώρα μας. Έτσι όλο και πιο συχνά διάφορες  περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής βιώνουν καταστροφικές πλημμύρες, που καταστρέφουν τις περιουσίες τους με μοναδική ίσως λύση την άμεση άντληση υδάτων.

Βασική αιτία που μεγιστοποιεί το παραπάνω πρόβλημα αποτελεί η ελλειπής συντήρηση των φρεατίων στους δρόμους που έχει ως συνέπεια τα όμβρια ύδατα να μην διαφεύγουν στον προβλεπόμενο αγωγό αλλά να συγκεντρώνονται στους δρόμους, να ανεβαίνει η στάθμη τους  και να εισέρχονται τελικα σε υπόγεια, αποθήκες, αυλές, γκαράζ, ανελκυστήρες και οπουδήποτε βρουν με όλα τα δυσμενή επακόλουθα.

Η πυροσβεστική σε αυτές τις περιπτώσεις αποτελεί σύμμαχο των παθούντων αλλά δυστυχώς έχει περιορισμένες αριθμητικά δυνατότητες εξυπηρέτησης όσον αφορά την άντληση υδάτων.

Εμείς από την πλευρά μας με πλήρη κατανόηση των συνεπειών μιας τέτοιας θεομηνίας μπορούμε:

 • να βρεθούμε άμεσα στον πλημμυρισμένο χώρο
 • να αποφράξουμε τάχιστα το πλησιέστερο φρεάτιο της δημόσιας αποχέτευσης
 • με πανίσχυρη αντλία απορρόφησης να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από το πλυμμηριμένο χώρο, οδηγώντας τα νερά στο δημόσιο δίκτυο ομβρίων μέσω του φρεατίου που προαναφέραμε

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλους σας να μην βρεθείτε ποτέ αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας όσον αφορά την λειτουργικότητα απορρόφησης των υδάτων από τα δημόσια φρεάτια της περιοχής σας.

Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια του προσωπικού μας αποτελεί εγγύηση επιτυχούς άντλησης υδάτων χωρίς ωράρια και σε τιμές οικονομικές για όλο το νομό Αττικής !!!